DR METİN KÜÇÜK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ

Şirketimiz T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 07.01.2014 tarih ve 1136 sayılı belge ile yetkilendirilmiştir.

Yöneticileri, işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanlarından oluşan profesyonel kadrosuyla iş sağlığı ve güvenliği alanında kalıcı olmayı ve sektörde fark yaratmayı hedeflemiştir.

Kuruluşumuz kurulduğundan bu yana sektörün önde gelen firmalarına iş sağlığı ve güvenliği hizmeti vermektedir ve sektörde tecrübe kazanmış işyeri hekimleri ve A,B,C sınıfı iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personellerinden oluşan güçlü kadrosu ile kurumsal firmaların çözüm ortağı olmaktadır.

Ayrıca, Akare-İSG* yazılım programı ile müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin tüm detaylarını merkez ofisimizden takip edebilmekte ve siz değerli müşterilerimizin de aynı sistem üzerinden aldığı iş sağlığı ve güvenliği hizmet detaylarını takip edebilmesi sağlamaktayız.

* Akare-İSG ile (Eğitim, risk analizi, acil durum planı ve ekipleri, iş ekipmanları, çalışanların sağlık raporları, e-reçete vb.) pek çok dokümana rahatlıkla on-line ulaşabilirsiniz.

Birlikte çalışma dileğiyle…


Saygılarımızla.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri