DÖNÜŞEN ADAM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETLERİ LİMİTED

Biz 2002 yılından bugüne İş Sağlığı ve İş Güvenliği alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren uzman genç bir şirketiz. Hem danışmanlarımızın uluslararası şirketlerdeki çalışma deneyimi, hem de bizi diğerlerinden ayıran dinamik yaratıcılığımız temel sermayemiz.

Firmamız, aynı zamanda dünyanın davranış odaklı güvenlik yönetimi alanında istatistiki olarak en başarılı uluslararası danışmanlık şirketi DEKRA Organisational Reliability (eski adıyla BST)de Türkiye tek yetkili temsilcisi.

Eğitim ve danışmanlık portföyümüzde elliden fazla (çoğu hem Türkçe hem de İngilizce olarak verilebilen) eğitim başlığı ve bunun yanı sıra İngiltere ile ortak yürütülen akredite eğitimler var. Tüm bu eğitimleri Türkiye'nin her yerinde kurum içi olarak ve genel katılıma açık olarak veriyoruz.

Bizi farklı kılan: Zevkli ve bilgilendirici bir eğitim deneyiminden çok, ya da yapılacaklar listesindeki bir maddeden kurtulmak için gerçekleştirilen bir risk analizinden çok, Deneyim kaynaklı, tüm yaratıcı ve motive edici öğelerin kullanılmasıyla, Hem moral hem de rakamsal anlamda çalıştığımız kurumun İSG sonuçlarını değiştiren, kazaları azaltan eğitim ve danışmanlık çözümlerimiz

Masanın her iki tarafında oturmuş olmanın gerçekçiliği ise avantajımız.

Kopyalamıyoruz, kendimiz üretiyoruz. Üzerinize konfeksiyon ürün giydirmiyor, ölçülerinizi alıp kusursuzca dikiyoruz.

Kanunlarla yetinmeyen, kaza ve kayıplarını sıfıra yaklaştırmak isteyen firmalara; know-how, eğitim ve danışmanlık ile insan gücü temin eden Türkiye'nin en saygın İş Sağlığı, İş Güvenliği firmasıyız!

Çalışmaya başladığımız kurumlarda, gerek mühendislik ve dizayn, gerek standartlar ve prosedürler, gerekse yönetici ve çalışan davranışlarını dönüştüren, motivasyon kaynaklı ve uygulamalı eğitimler ya da danışmanlık çözümleri gerçekleştirirken, kaza oranlarında rakamsal değişim yaratmak temel stratejimiz.

Çözümlerimizde bir hedefe yönelmeyen ayrıntılar yok. Hizmet verdiğimiz kurumların arzuladığı yönde gerçek bir değişim var. Amacımız Basit: SIFIR KAZA ? SIFIR HATA!

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri