RAMKAR ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ

RAMKAR Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Türkiye’de 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun kabul edilmesinin ardından, T.C. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri başlığı altında tüm hizmetleri verebilme adına 2021 yılında yetkilendirilmiş referanslı bir OSGB’ dir.
Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak yetkilendirildiğimiz günden bugüne, içinde bulunduğumuz bu hizmet yarışında genç, çalışkan, tutkulu ve dinamik kadromuz ile her gün büyüyerek, bünyemize güçlü referanslar ekleyerek, çözüm ortaklarımızın sayısını arttırma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.
Misyonumuz: Kurumsal kimliğimiz ve kalite standartlarına hâkim akreditasyonlu bir firma oluşumuzun vermiş olduğu avantajla iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde güçlü bir çözüm ortağı olmak.
Vizyonumuz: Kurum içi organizasyonumuz ve en iyi hizmet kalitesini benimseyişimiz ile birlikte isminden en çok söz ettiren ve en çok tercih edilen, iş sağlığı ve güvenliği alanında lider bir kuruluş olmak.
Değerlerimiz: Müşteri Gizliliği Politikası’ nı benimsemiş, güçlü ahlak ve etik anlayışa sahip, çalışanlarımıza ve çalıştıklarımıza kıymet ve değer vermek, müşteri memnuniyeti, ekip çalışması, sorumluluk bilinci, sektörle ilgili gelişmeleri sürekli takip ederek yeniliklere açık olmak.

Güncellenecek

  • Danışmanlık