DOKUZ EYLÜL DANIŞMANLIK MEDİKAL MÜHENDİSLİK EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET A.Ş.

Başarıda şansın payına güvenmemek gerek!

Şans herkes için vardır ama başarmak isteyenler şanslarını kendileri yaratır. Ne mutlu ki; Biz başardık.
Dokuz Eylül O.S.G.B.'nin amacı; kurulduğu ilk günden beri is sağlığı ve güvenliğini yasal zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yasam tarzı haline getirmektir.
İş kazalarının minimum düzeye indirildiği yen değerler üreten ve bu değerlerle bilinen bir kuruluş olmak bizim en büyük hedefimizdir.
Başarının göstergesi; yüksek verim, bilgi, yetenek ve tecrübedir. Tüm bunlar, istekli ve kendini yenileyen, uyumlu ve güler yüzlü bir ekiple birleşince sonuç kaçınılmaz dozda mutluluğu yakaladık.
Hizmet verdiğimiz tüm firmalarımız bize güveniyor. Çünkü her zaman sıfırdan başlıyoruz. Bizimle yola çıkan her işletmeye, etiketi değiştirecek bir kitap olarak değil, yeniden yazılacak bir defter olarak bakıyoruz.
Ve Biz;
Ailemize hizmet eder gibi, özveriyle içten ve samimiyiz. Mesleki etik değerlere saygılı içinde bulunduğu sektörün bütün sorumlulukları bilen ve taşıyan hizmet verdiği veya vereceği firmalarda sıfır iş kazası ve sıfır meslek hastalığını hedefleyen, insanlığın en temel hakki olan " Yaşam Hakki " için çalışan uzman personel kadrosuyla, üstün hizmet kalite anlayışımızdan asla vazgeçmeden, daima yenilikçi ve akredite edilmiş bir kuruluş olarak, müşteri beklentilerini ulusal ve uluslar arası yasal
mevzuat çerçevesinde en doğru şekilde çözümleyerek daima tercih edilen, ulusal bir marka olma
gayretindeyiz.
İş sağlığı ve güvenliği konusunda başarılarımızın bir karşılığı olan referanslarımızı lütfen dikkate alınız.
Hizmetlerimiz sonucun da aldığımız geri bildirimler gücümüze güç katıyor.
Çıktığımız bu yolda sizlerle beraber çalışmak bizi onurlandıracaktır.
İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde yıllara dayanan tecrübeleri güçlerin birleşmesi sonucu; bir adım önde başlamak ve farkındalık yaşamak için Dokuz Eylül O.S.G.B.'yi tercih edin.
Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın.

Saygılarımızla;

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri