DOĞU BATI ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ ANONİM ŞİRKETİ

Doğu Batı İSG olarak firmalarımızın sağlık, güvenlik, eğitim ihtiyaçlarını en kısa sürede doğru adımlarla çözümlemek için yola çıktık. Kocaeli , Sakarya ,Yalova , Bursa, İstanbul bölgelerinde sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Geçmişten gelen tecrübelerle harmanladığımız bilgi birikimlerimizi paylaşarak, empati gücü yüksek bir kurum olma anlayışına öncelik verdik.

Bu yolculuğumuzda, her geçen gün yenisi eklenen, konusunda uzman ve birbirinden değerli eğitici kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik;  kaliteli, donanımlı, akılcı çözümler getirerek, hizmet üretmeyi hedefledik.


Amacımız çalışanların sağlığını korumak kadar işverenlerin yükünü de hafifletmektedir. Düzenli olarak hazırladığımız raporlarla işverenin gerekli önlemleri alması adına sürekli çalışıyoruz. Değişen mevzuatları en kısa sürede işverenlere iletiyoruz ve gerektiği takdirde yapılması gereken tüm değişikliklerin raporlamasını gerçekleştiriyoruz. İş ortağımızın yükünü hafifleterek, bürokratik süreçlerden uzaklaştırıp işlerine odaklanmaları için ekip olarak çaba harcıyoruz. Düzenli evrak takibi, raporlamalar ile olası bir denetleme de müşterinin kolaylıkla süreci yönetebilmesini sağlıyoruz.

Aynı zamanda iş ortaklarımıza tek çatı altında bir çok hizmet vererek iş takiplerini de kolaylaştırıyoruz. Uzman kadromuzla ilk yardım eğitimlerinizi Gebze'de bulunan ofisimizde yada Kocaeli ilinin tüm ilçelerinde ki  ( Gebze , Dilovası , Körfez , Çayırova , Gölcük ,Derince , İzmit , Başiskele ) işyerinize gelip eğitim verebiliriz.

İş ortaklarımızla yapacağımız sözleşmelerde, alanımızdaki uzmanlığımıza olan güvenimizi sözleşmeye eklediğimiz tek taraflı fesih maddesiyle gösteriyoruz. Uzun süreli ve sorunsuz iş ortaklığı için sizleri de ailemiz arasında görmek isteriz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri