DİZAYN OSGB İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.

BAŞARI HİÇ KAZA OLMAMASIDIR.
Bizimle Her Zaman Bir Adım Öndesiniz!

DİZAYN  ORTAK SAĞLIK  GÜVENLİĞİ BİRİMİ, Malatya ilinde 2017 yılında faaliyetine başlamış ve hizmet ağını Malatya ve  Malatya komşu illerine yaygınlaştırmıştır. DİZAYN  OSGB, başta etik ve yasalara bağlı hizmet politikasıyla uzun yıllara dayalı tecrübesini de katarak siz müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye adamıştır. Sizleri, ekibimizi tanımaya davet ediyoruz. Kurumsal işletme vizyonumuz ile ekibimizin yüksek özgüveni ve tecrübelerini bir araya getirdik. Ekibimizi tanıyınca, bizi tercih etmeniz yönünde birçok sebebiniz olacaktır.

Yöneticileri, İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği uzmanlarından oluşan profesyonel kadrosuyla İş Sağlığı ve Güvenliği alanında kalıcı olmayı ve sektörde fark yaratmayı hedeflemiştir.

Kuruluşumuz kurulduğundan bu yana sektörün önde gelen firmalarına İş Sağlığı ve Güvenliği hizmeti vermektedir ve sektörde tecrübe kazanmış İşyeri Hekimleri ve A,B,C sınıfı İş Güvenliği Uzmanları ve Diğer Sağlık Personellerinden oluşan güçlü kadrosu ile kurumsal firmaların çözüm ortağı olmaktadır.

Ayrıca, OSGBİZLEME yazılım programı ile müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin tüm detaylarını merkez ofisimizden takip edebilmekte ve siz değerli müşterilerimizin de aynı sistem üzerinden aldığı iş sağlığı ve güvenliği hizmet detaylarını takip edebilmesi sağlamaktayız.

* OSGBİZLEME ile (Eğitim, risk analizi, acil durum planı ve ekipleri, iş ekipmanları, çalışanların sağlık raporları, e-reçete vb.) pek çok dokümana rahatlıkla on-line ulaşabilirsiniz.

Birlikte çalışma dileğiyle…

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri