DİNAMİK KÖRFEZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK ÖZEL EĞİT İM MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Vizyonumuz

Dinamik Körfez OSGB olarak Kaliteli hizmeti ve uygun fiyat politikası sunması ile sektöründe en çok tercih edilen şirketlerden birisi olmayı hedeflemektedir. Gücümüzü İş sağlığı ve güvenliği konusunda deneyimli ve uzman kadromuz , birikimlerimiz ve işimize bağlılığımızdan almaktayız. Şirket kültürümüzü Müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet verdiğimiz tüm çalışma sahalarına bunu yansıtarak emin adımlarla ilerlemekteyiz

Misyonumuz

Dinamik Körfez OSGB olarak müşterilerimizin “iş sağlığı ve güvenli” konusundaki ihtiyaçlarına avantaj sağlayan bir çözüm ortağı olma misyonu edinmiş bulunmaktayız. İş sağlığı ve güvenliği alanında edindiğimiz bilgi ve birikimle; Sağlıklı ve güvenli iş yerlerinin oluşması, iş kazalarının minimize edilmesi, toplumda bu yönde bir iş bilincinin ve kültürünün yaygınlaştırılmasına katkıda bulunarak Türkiye’nin geleceği için yola çıkmış bulunmaktayız.

Kalite Politikamız

» Yaptığımız her işin ilk seferinde ve sürekli doğru yapılmasını sağlamak. Hizmet kalitemizi sürekli artırmak.
» Yaptığımız tüm çalışmalarda uzmanlık ve samimiyet çerçevesinde güvenilir, insan odaklı ve yasalara uygun davranmak.
» İş ahlakını önde tutma ve etik sorumlulukların bilincinde olmak.
» Sürekli iyileştirme ve yenilikçi anlayış ile uluslararası platformda İş Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda tüm gelişmeleri yakından takip etmek.
» İş verimliliğini ve çalışan motivasyonunu yükseltici uygulamaları göz önüne almak.
» Yasalar ile iş veren sorumluluğu arasında bir denge oluşturmak
» Kurumlarımıza nitelikli ve özverili hizmetler vererek özgün değer ve çözümler üretmek.
» Deneyimli danışmanlarımızın ve konusunda uzman ekip arkadaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak, gelişimlerine ve eğitimlerine katkıda bulunmak.
» Çalışmalarımıza uzun süreli iş imkanları sağlamak ve şirketin karlılığı nispetinde onların refah seviyelerini arttırmak.
» Kalite faaliyetlerini üst yönetimin tam desteği ile yerine getirmek, kalite programının strateji ve uygulama faaliyetlerini üst yönetimle birlikte başlatmak

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri