İZMİR ÇÖZÜM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ VE İŞ GÜVENLİĞİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İzmir Çözüm Osgb bünyesinde kendi sektörlerinde tecrübeli A Sınıfı, B Sınıfı ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli bulunmakla beraber İZMİR, AYDIN, BALIKESİR, MANİSA illerinde bulunan firmalara İş Sağlığı ve Güvenliği konularında hizmet sunmaktadır.

Hedefimiz, uzman kadromuzun çalışmalarıyla birlikte destek verdiğimiz firmalarda ‘‘İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünün’’ oluşmasına katkıda bulunmaktır. Bu hedef çerçevesinde sizden aldığımız güven ve destekle hızla büyümekteyiz.

İşletmelerde İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamalarının en iyi şekilde yerine getirilmesi için sürekli eğitim, sürekli denetim ve takip gerekmektedir. Aynı zamanda yasal merciler tarafından ortaya konulan eksikliklerin en başında da yetersiz eğitim ve denetim faaliyetleri bulunmaktadır. İzmir Çözüm Osgb olarak sizin adınıza eğitimler ve denetimler yaparak işletmenizin karşı karşıya kalabileceği olumsuz durumlara karşı önlem almak başlıca görevlerimizden biridir. Bu nedenle kurulmuş olan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimizde yürüttüğümüz hizmetlerimizin başında işletmelerde yerinde tecrübeli ve uzman personelin görevlendirilmesini saplamaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık