SAPARE SAĞLIKTA PAYLAŞIMCI REHBERLİK İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞ

2009 Yılında Ankara’da başlayan iş sağlığı ve güvenliği alanındaki çalışmalarımızı 2010 yılında Eskişehir’de iş sağlığı ve güvenliği danışmanlığı, iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi hizmeti, ortam ölçümleri ve özel eğitimlerle devam ettirdik. 2012 yılı sonunda 6331 sayılı İş Güvenliği Kanununa uygun olarak Ortak Sağlık Güvenlik Birimine (OSGB) dönüşerek iş sağlığı ve güvenliği kapsamındaki tüm hizmetleri sunan bir şirket haline geldik.

2015 yılında devamlı büyüyen 25 kişilik kadrosunda her firmaya hizmet verebilecek lisans mezuniyetine sahip, alanında tecrübeli, genç ve dinamik iş güvenliği uzmanlarına sahip, deneyimli ve geniş işyeri hekimi kadromuzla ve diğer sağlık personellerimizle hizmet vermekteyiz.

Sapare OSGB olarak şu anda 300’den fazla firmaya hizmet vermekteyiz. Bu hızlı büyümenin en büyük nedeni yaptığımız hizmeti takdir eden ve bizi diğer firmalara tavsiye eden çalıştığımız şirketlerdir.

İş sağlığı ve güvenliği alanında tamamlayıcı hizmetleri de kendi bünyemizde vermekteyiz. Bu kapsamda il sağlık müdürlüğünden onaylı “Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitim Kurumu” yetki belgemiz bulunmaktadır ve yüksek başarı oranıyla bugüne kadar yüzlerce kursiyerimiz ilk yardımcı oldu.

2015 yılı itibarıyla iş sağlığı ve güvenliği alanında Eskişehir’de bir ilk olarak Web tabanlı isg otomasyon programına geçmiş bulunmaktayız ve bu sayede hizmet verdiğimiz firmalar hizmetimizi daha yakından takip etme ve firmalarında yapılanlara ve dökümanlara her yerden program üzerinden bağlanarak erişme imkanına sahip oldular.

Amacımız kalite ve dürüst hizmeti, tecrübemizle birleştirip sürekli gelişim içerisinde siz hizmet verdiğimiz firmalarımızı sıfır iş kazası ve sıfır meslek hastalığı hedefine ulaştırmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık