İŞTE KAZAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇEVRE DANIŞMANLIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İştekazan OSGB yılların deneyimini elde etmiş kurucularımız tarafından iş sağlığı ve güvenliğini her yerde uygulamak ve bu alandaki tüm hizmetleri tek elden sunabilmek adına kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana “çalışanın olduğu her yerde” sloganı ile hizmet veren firmamız hem iş yerlerinin hem de çalışanların güvenliğini, sağlığını ve verimliliğini korumayı kendine ilke edinmiştir.

Farklı alanlarda uzmanlaşan kadromuz ile ortaya farklı bir reel sinerji koymaktayız. Ekiplerimiz ve hizmetlerimizin her daim çağın gelişen ve değişen dinamizmine ayak uydurarak müşterilerimize daima güncel hizmetler sunmaktadır. Her konuda çözüm ortağı olarak yanınızda yer alan İştekazan OSGB firmamız sağlık, denetim ve eğitim kurumudur.

Gücünü takım çalışması ve müşterilerinden alan İştekazan OSGB firmamız “Sizin için, Sizinle birlikte” ilkesi ile yola çıkarak müşterilerimizden elde ettiğimiz tecrübelerimizi yine müşterilerimize aktarmaktayız. Çıktığımız bu yolda sermayemiz, bilgi ve tecrübemizi daimi gelişim ile birleştirerek müşterilerimize sunduğumu yerinde ve faydalı hizmetlerdir. Patlama ölçümünden risk ölçümüne, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinden sağlık ekiplerimize kadar geniş bir alanda hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık