SAYGIN ÖZEL SAĞLIK İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETİ

SAYGIN OSGB, yeni düzenlemeler çerçevesinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması amacını gerçekleştirme hedefine yönelik olarak 20 senedir Kuşadası’nda çeşitli işletmelerde işhekimliği yaparak hizmet eden hekimlerce 2014 senesinde Kuşadası’nda yaşama geçirilmiştir. Konusunda deneyimli, dinamik ve yeniliklere açık bir ekip oluşturulmuştur. İşyerlerinin çalışma yaşamı ile ilintili tüm sorunlarında ve gereksinimlerinde sürekli yanında hissedebileceği, sorumluluğu paylaşabilen, çözüme yönelik hizmet anlayışını benimsemiştir.

Tüm hukuksal yükümlülüklerin yerine getirilmesi yanında, iş şartları ve işçi sağlığının gözetilerek iş gücü kaybı nedeni ile işletmenin ekonomik kayıplarını da önlemeye dönük bakış açısına sahiptir.

Bu süreçte Saydam Tıp Merkezi’nin medikal desteği de işçi ve işverenlerin yanında olacaktır. Gerek işe giriş ve gerekse periyodik muayenelerde gerçekleştirilen labratuar, görüntüleme ve diğer testler bu kurumca gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca işletmelerin gerek duyacakları İlkyardım Eğitimleri de kurumumuz ortağı “SAYGIN İlkyardım Eğitim Merkezi” tarafından sağlanabilmektedir.
SAYGIN OSGB, yasa gereği hizmet alma yükümlülüğünde olduğunuz iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ya da sağlık personeli gereksiniminize tek elden, kolayca ulaşmanızı sağlayacaktır.

SAYGIN OSGB olarak iş sağlığı ve güvenliği sistematiğinin gereğine inanarak yola çıktık, hizmetlerimizi göstermelik değil bu gereğe uygun şekillendirdik. Aynı görüşü paylaşacak işyerleri ile çalışmaktan mutluluk duyacağız..

Güncellenecek

  • Danışmanlık