SEMBOL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Kurumumuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 05/06/2013 Tarihinde, 691 Nolu Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
SEMBOL OSGB, 40 kişilik kadrosuyla firmalara yasa kapsamında, iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli hizmetleri veren bakanlık tarafından onaylanan kurumdur.
SEMBOL İSG OSGB hizmeti dışında alınması gereken, sağlık raporu (sağlık tetkikleri), ortam ölçümleri ve ilkyardım eğitimleri vb. bir çok konuda uzman kadrosuyla sizlere yardımcı olarak, iş sağlığı ve güvenliği kapsamındaki tüm çalışmaları tek elden halletmenize yardımcı olmaktadır.
Az tehlikeli grupta bulunan eğlence, gıda, ajans vb. Tehlikeli grupta, lojistik, nakliye, dokuma, dolap, tren vagonu, ayakkabı, tente, matbaa, trafo, cam vb. fabrikalar Çok tehlikeli grupta ise, inşaat(çelik fab., hafriyat, elektrik ve mekanik firmalar) akaryakıt, hastane Sektörleri olmak üzere yaklaşık, 420 nokta, 4.300 kişiye İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet vermektedir.

Sembol OSGB Çalışanlarıyla birlikte, insanların sağlık, güvenlik ve eğitim alanında hizmetler vererek evrensel gelişmeyi, kaliteli hizmetler sunmayı amaçlar,
Sembol OSGB Bu suretle, insanlık, için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler.
Sembol OSGB Kaliteyi daima ön planda tutarak, insanlar verilenle yetinse ve memnun olsa dahi, onların daha iyi sağlık, güvenlik, eğitim almaları alma imkanını sağlamaya çalışır.
Sembol OSGB İnsanların beklentilerini karşılamak, dünya standartlarını yakalamak ve yaşatmak.
Sembol OSGB İnsanları zorlamadan yönlendirmek ve müşteri isteklerini öncelikle yerine getirmek.
Sembol OSGB İnsanlığın koşulsuz memnuniyeti, çalışanların, motivasyonu ve mutluluğudur.
Sembol OSGB Tüm ilişkilerimizde saygılı, içten, adaletli, açık ve dürüst bir yapı içerisinde olmak.
Sembol OSGB Vazgeçilmez hedefimiz, kalitede, hizmette, ilişkilerimizde, en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu  imajı korumaktır. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda  sorumluluk üstlenmek ve piyasada lider olmaktır.
Sembol OSGB İnsanlık için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.
Sembol OSGB Toplam  kalite, hizmet ve yaşam  tarzımız, verdiğimiz hizmette mükemmele ulaşmak için sürekli iyileşme ve gelişme çabası içinde olmaktır.
Sembol OSGB Müşterilerimizin memnuniyeti için güvenli ve kaliteli hizmet yaratmak, kendimizi yenilemek, “Her Şey zamanında“ ilkesiyle hatasız hizmet vermektir.
Sembol OSGB Yarattığımız değerlere sahip çıkmak ve sonrasında da her zaman insani değerlerin yanında olmak görevimizdir.
Sembol OSGB Olarak En önemli sermayemiz, insan kaynağımızdır. Sembol OSGB Olarak Hizmetlerimizin kalitesi elemanlarımızın  kalitesiyle başlar. Sembol OSGB En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve  yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkan tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın verdiği bir çalışma ortamı yaratmak.
Sembol OSGB Olarak Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
Sembol OSGB Olarak Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir.
Sembol OSGB Bugünün  insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir.
Sembol OSGB Kurumsallaşmak veya başka bir deyişle, faaliyetini sistem ve prosedürlerle bağlamış bir kurum olarak ekip çalışmasını önde tutmak, başarıyı paylaşmak amacımızdır.

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Yetki Belgesi

  • Danışmanlık