SERA ORTAK SAĞLIK GÜV.ÇEVRE EĞT.DANIŞMANLIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ:

 Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından,tüm iş yerlerine İş Sağlığı ve Güvenliği hizmeti vermek üzere 2014 yılı Ocak ayında 1233 sayılı belge numarası ile ruhsatlandırılmıştır.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sahip olduğu yetki ve TS EN ISO 9001-2015 / OHSAS 18001-2007 / TS ISO 10002-2014 kalite standartları ile 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, tüm işyerlerine İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin sunulması için, öncelikli olarak çalışma ortamı koşullarının belirlenmesi ve çalışma ortamında bulunan tehlikelerin tespit edilmesi,İş Sağlığı ve Güvenliği profesyonellerinin görevlendirilmesi, işe giriş ve periyodik sağlık raporlarının hazırlanması,yapılan işe ve kuruma özgün risk değerlendirmelerinin yapılması ve takibi, acil durum eylem planlarının hazırlanması, acil durum eğitim ve tatbikatlarının yaptırılması, iş sağlığı ve güvenliği ortam ölçümlerinin yaptırılması, iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerinin verilerek belgelendirme işlemlerinin yapılması,mevzuat tarafından belirlenen sürelerden az olmamak ve müşteri ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak saha ziyaretlerinin yapılması ve mevzuat gereği yürütülmesi gereken diğer İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerini müşteri,kalite standartları ve çalışan odaklı yürütür.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi hizmet verdiği işletmelerde çalışanların geçirebileceği iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile yasaların işletmelere getirmiş olduğu yükümlülük sebepleriyle yaptırılması gereken kontrol, test ve ölçüm gibi çalışmaların bir bütünlük içerisinde yürütülmesi amacıyla; çalışma ortamı içerisinde ortaya çıkan ve çalışma ortamını çalışanlar açısından olumsuz etkileyebilecek toz, gürültü, titreşim, termal konfor gibi ortam ölçümleri ile çalışma sırasında kullanılan bütün makine ve ekipmanlarının periyodik kontrollerinin, elektrik ve paratoner tesisatlarının kontrolleri için yetkili kişi kurumlarla işbirliği içerisinde çalışır.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi çalışanları; tedarikçilerine, iş ortaklarına, rakiplerine, çevre, toplum ve insanlığa karşı güvenilirlik ve saygınlık örneği olmayı hedefler. Dürüstlük, sadakat ve özveriyi vazgeçilmez ilkeleri olarak kabul eden Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, hedefleri için çalışırken Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, toplumsal etik değerlere, uluslararası hukuk kurallarına ve doğal hayatın ve çevrenin korunması yönünde imzalanmış ulusal ve uluslararası sözleşmelere uygun hareket eder.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, birlikte çalıştığı firmalara ait her türlü ticari, mali bilgi ve belge ile üçüncü şahıslarla yapılmış anlaşmalardaki bilgileri, “Gizlilik ve Ticari Sırların Korunması” çerçevesinde değerlendirir ve çalışanlarına ve paydaşlarına ait kişisel bilgilerinin korunmasına özen gösterir. Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak yaşadığımız çevrenin korunması prensibi, faaliyetlerimizin temel kontrol mekanizmasıdır.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi yüksek etik davranış standartlarına bağlıdır. Tüm faaliyetlerini ulusal ve uluslararası normlara tam bir uyum içinde sürdürür. Faaliyetleri esnasında tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere karşı tarafsız ve eşit mesafede durur.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi müşterilerini en yüksek seviyede memnun etmek için, tüm müşterilerine karşı dürüst ve adil davranır. En üst düzeyde müşteri memnuniyeti ve güveninin tesisi için, sadece yetenekleri dahilindeki ürün ve hizmetleri sunmayı teklif eder ve taahhütlerini yerine getirmek için optimum çabayı gösterir. Müşterilerinin problemlerine karşı duyarlı davranır, hızlı ve kalıcı çözümler üretir.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, tüm çalışanları için en üst düzeyde güvenli çalışma ortamı ve konforu sağlar ve sürekli iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapar. Çalışanlarımızın bireysel gelişimi için gerekli çabayı gösterir.
   Sera Ortak Sağlık Güvenlik Birimi,yasal ve etik değerler içerisinde rekabeti temel ilke kabul eder ve rekabet hukukuna riayet eder. Rekabeti kısıtlayıcı ve tekelci yaklaşımları desteklemez.

Güncellenecek

  • Danışmanlık