SETA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SETA OSGB  Kurucuları,1980’li yıllardan günümüze; başta çeşitli sektörlerde  işletme yöneticiliği, mühendislik, danışmanlık konularında çalıştıktan sonra 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunuyla birlikte konusunda hizmet vermeye başlayan bir şirkete sahiptirler. SETA OSGB bu sebeple sağlam kurumsal alt yapıya ve farklı sektörlerden oluşan kurumsal firma referansına sahiptir.

Firmamız kuruluşundan bu yana farklı sektörlere hitap ederken uzun süreli tecrübe ve deneyimlerden yararlanmış ve İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna bunları katmıştır.

Tecrübeli ve uzman kadrosu, İş Sağlığı ve Güvenliği dokümantasyonlarının eksiksiz, hatasız yapılması, arşivlenmesi, hizmet verilen kurumların yasal zorunluluklarını yerine getirmesi konusunda en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyat politikasıyla sunması ile sektöründe tercih edilen OSGB’lerden birisidir.

Ülkemizde çalışma hayatının kalite standartlarını iyileştirilmesinde temel öğeler olan “İş Sağlığı ve Güvenliği” konularına ilgi duyanların bilgilendirilmeleri ve güncel haberleri takip etmeleri amacıyla kurumsal facebook, twitter, google+, linkedin sayfalarından üyelerine ulaşmaktadır.

 

Güncellenecek

  • Danışmanlık