CİHAN ERKOL ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

CİHAN ERKOL ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMLERİ olarak 9 yıllık sektör tecrübemizi Temmuz 2020 de kendi adımıza NİLÜFER ÜÇEVLER de açılarak faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Çeşitli sektörler de birçok şirketle “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ” konusunda çözüm ortaklığı yapmaktayız. Bursa merkez, ilçeler ve komşu iller olarak geniş bir ağda faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz.

Kuruluşumuzdan bu yana hizmet sağladığımız firmalarımızı iş sağlığı ve güvenliği yönünden en üst noktaya ulaştırmayı , çalışanlarının en ufak bir iş kazası dahi yaşamadan mutlu yuvalarına dönmelerini kendimize misyon edinmiş bulunmaktayız. Bu misyonun beraberinde getirdiği başlıca şirket politikamız Türkiye çapında en kaliteli hizmet sunan ortak sağlık ve güvenlik birimi olmaktır.

Her biri kendi branşında uzmanlaşmış olan genç, dinamik fakat bir o kadar da tecrübeli İş Güvenliği Uzmanlarımız , İşyeri Hekimlerimiz , Sağlık Personellerimiz , Laboratuar Teknikerimiz , Çevre Danışmanımız ve Uzman Pazarlama Kadromuz ile şirketlerin tüm İş Sağlığı ve Güvenliği ihtiyaçlarını karşılayabilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri