CAN OSGB EĞİTİM DANIŞMANLIK A.Ş.

2013 yılından bugüne, sağlıklı bir insan vücudunun taşıyıcı öğesi olan omurga gibi, hizmet verdiğimiz kurumların da sağlam bir omurga üzerinde yapılandırmak gerekliliğine inanan bizler, çalışan personel ve işverenler için de sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamını sağlama  amaçlı nitelikli ve çözüm sağlayan uzman kadrosuyla iş sağlığı ve güvenliği kültürünü benimsemiş etik değerlere bağlı insana saygılı bir kurum olarak hizmet vermeyi amaç edindik.

Hizmet vermeyi sürdürdüğümüz kurumlara ait özel ve nitelikli eğitimler ve çözümler sunarak maksimum fayda sağlamayı hedefleyen şirketimiz bu amaçla sürekli kendini geliştiren bir yapı içinde olmayı düstur edinmiştir.

Kadromuzun uzun yıllara dayanan sektör tecrübeleri ve uzmanlıkları sayesinde risklerin oluşmadan bertaraf edilmesi, çalışanların sağlıklı bir ortamda işlerini sürdürebilmesi amacına yönelik çalışmalarımız hiç bitmeden sürdürülecek bir çaba olacaktır. Kanunlarla yetinmeyen, kaza ve kayıplarını sıfıra yaklaştırmak isteyen firmalara; eğitim ve danışmanlık ile insan gücü temin eden Türkiye’nin en saygın ve yetkin Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimi firması olma amacındayız.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri