ŞAHİNBEY İŞ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ ÇEVRE DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30.06.2012 tarihli ve 28339 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanunla, kamudakiler dâhil bütün çalışanlar ve işyerleri kapsama alınmakta; çalışan sayısı ile ilgili bir sınırlama olmaksızın tüm işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin sağlanması belirli bir dönemlerde zorunlu kılınmaktadır.


Bu anlamda mesleğinde ve uzmanlık alanlarında üst düzey deneyim ve kabiliyetlere sahip profesyonellerin bir araya gelerek kurduğu ŞAHİNBEY OSGB her zaman müşteri odaklı hizmet felsefesi benimsemeyi kendine bir hizmet standardı olarak kabul etmiştir. Sektörde tamamen bu işin emektarları ile kurulup onlar ile hizmet verecek bir firma eksikliğini görüp değerlendiren Yönetim Kurulu Bşk. Sn. Salim ÇAKMAK önderliğinde kurulan firma ticari kaygılar taşımadan tamamen hizmetine ve müşterisine yoğunlaştırılmış bir hizmet vermeyi kendine amaç edinmiştir.


İşyerleri tarafından talep edilen İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine cevap vermek için kurulan ŞAHİNBEY OSGB; yaklaşımları, hizmeti ve personeli ile gerçek manada bir iş sağlığı ve güvenliği desteği vermektedir. Firma; bu hizmetleri her zaman bir iş disiplininde yürüterek ve mesleki sorumluluklarını vicdan mukayesesinden de geçirmektedir. Meslek etiği, müşteri memnuniyeti, rekabet kültürü ve insani evrensel değerleri tam benimsemiş kadromuz; her zaman insan odaklı hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.


Gaziantep organize sanayi bölgesinde coğrafi olarak tam orta noktaya kurduğumuz firmamız; toplu taşıma imkânları, yeni yapılan raylı sistem hizmetleri ve en az 5 yolun kesiştiği noktada olma imkânlarına sahiptir. Ayrıca navigasyon, haritalar ve yer işaretlemeleriyle de güçlendirdiğimiz ulaşım imkânları ile hemen yanınızda ve yanı başınızdayız. Bize ulaştığınızda İş Sağlığı ve güvenliği hakkında soru ve sorunlarınıza mutlaka bir çözüm üretilir. Konu hakkında emek ve maliyetleriniz optimum düzeyde çözümlenir. Kaliteli bir hizmet için Şahinbey OSGB ’ne bekleriz.

Ortak Sağlık ve Güvenlik Yetki Belgesi

  • Danışmanlık