TAM ÇÖZÜM GÖZETİM DENETİM EĞİTİM İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ TEKNİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ.

Tam Çözüm 2001 yılından itibaren, yerli ve uluslararası akredite kuruluşlarının çatısı altında Türkiye’de ve yurtdışındaki firmalara BRC, HELAL, FSSC22000, FDA, CE, SEDEX, GOTS, GRS, RCS, OCS, EAC, UKCA, DISNEY&FAMA vb. konularda denetim, danışmanlık ve eğitim hizmeti vermektedir.

Firmamız, 1633 no’lu yetki belgesiyle Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olup, işyerlerine iş sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerini düzenleyen yönetmeliğin gerektirdiği tüm donanıma sahiptir.

Kişiler ve işletmeler karşılaştığı problemlerle ilgili olarak genelde “Neden ben?”, ”Neden  benim başıma geldi? ”Neden şimdi?”,  “Hep mi benim başıma geliyor ?” gibi içsel olarak birçok soru ve sorunlara takılı kalmaktadır. Oysa sorunun değil de çözümün bir parçası olmayı hedefleyen insanlar, işletmeler, organizasyonlar ve ülkeler çabuk bir şekilde hem daha mutlu hem de daha başarılı olmaktadır.

Tam Çözüm olarak bizler;

Bu düşünce yapısı ve bilinciyle çıktığımız bu yolda uzun yıllar edinilen tecrübelerimizi de katarak tüm paydaşlarımıza(tedarikçi, müşteri, çalışan vs.) yardımcı olmaya, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Araştırmayı seven, meraklı, çözümcü ekip olarak yıllardır büyük özveriyle “Hizmetlerimiz” menüsünde de görebileceğiniz üzere birçok farklı konuda danışmanlık, denetim, eğitim hizmeti vermekteyiz. İşte bu yüzden firmamızın adı TAM ÇÖZÜM sloganımız “İş’te kalite” dir. Bize ulaşan her kişi ve her firmanın doğru cevabı aldığına emin olarak işine devam etmesini sağlarız. Bazen yollarımız kesişir, bazen de ayrılır bizim için önemli ve değerli olan anlamlı, anlaşılır ve güvenilir bir iz bırakmaktır. Bu da bizim en büyük sermayemizdir.

Sizi işinizi iyileştirmek ve geliştirmek için TAM ÇÖZÜM ailesinden destek almaya davet ediyoruz. Böylece İş’te kalite yolculuğunda güvenle yerinizi almış olacaksınız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık