BÖLGE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Bölge OSGB alanında tecrübeli işyeri hekimleri, profesyonel anlayışla işini seven İş Güvenliği Uzmanları, İşyeri hemşireleri ve firmamızın her geçen gün değer kazanmasında büyük payı olan idari personelleri ;

güçlü referanslarımızla ihtiyaçlarınızın en iyi şekilde karşılanmasını sağlarken sizlerin enerjinizi asıl konularınıza yöneltmenize yardımcı olacaktır. Firma olarak çalışmalarımıza işveren ve çalışanların aktif katılımını sağlayarak performansımızı sürekli geliştirip uluslararası standartlara getirmeye çalışırız.

Temel faaliyet alanımız ;

İşletmelerin İş sağlığı ve güvenliği alanında taleplerini karşılamak , firmaya özgü risk değerlendirmesi, acil durum eylem planı, çalışma planı, eğitim takvimi, sürekli güncellediğimiz eğitim sunumlarımız ile çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri, İşe Giriş Muayeneleri ve Periyodik Muayenelerin yapılması, iş sağlığı ve güvenliği alanında tüm danışmanlık hizmetleri tarafımızdan sağlanmaktadır.

Bölge Ortak Sağlık Güvenlik Biriminin asıl ve ilk amaçlarının başında gelen:

İş Sağlığı ve Güvenliğini zorunluluk olmaktan çıkartıp işveren için firmanın değer kazandığı, çalışan için ise değer gördüğü bir platform olma niteliğine sahip olmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri