TMGD İZ DANIŞMANLIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Tmgd-İz Danışmanlık; tehlikeli malların karayolu ile uluslararası taşımacılığına ilişkin Avrupa Anlaşması'nın Türkiye'de 2010 yılında yürürlüğe girmesi ile birlikte, zorunluluklara uymakla yükümlü firmaların tehlikeli maddelerle ilgili her türlü ihtiyaç ve gerekliliklerini karşılamak, ulusal ve uluslararası mevzuatlar uyarınca zorunlu kılınan dokümantasyonları hazırlamak, TMGD hizmeti ile ADR, RID, ICAO ve IMDG uyarınca süreçlere rehberlik etmek, şirket içi eğitimler sunmak, ODY (Orta Düzey Yönetici), PKD (Patlamadan Koruma Dokümanı Hazırlama), kimyasal proses, atık yönetim gibi konularda maliyet düşürücü ve verimliliği arttıran tedbirler almak alanlarında rekabetçi ve yenilikçi çözümler sunmak üzere 2015 yılında “Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlık” hizmeti vermek üzere kurulmuş ve aktif faaliyete başlamıştır.

2017 yılında T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yayımlanan yönergeye göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı IV. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Balıkesir (Bursa, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Kütahya, Çanakkale) merkezde ilk yetkilendirilmiş kuruluş olarak ve Türkiye Genelinde şubeleşerek İstanbul (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ), İzmir (İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Muğla, Uşak), Samsun (Samsun, Amasya, Çorum, Sinop, Ordu) ve Erzurum (Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bingöl, Erzincan, İğdır, Kars, Muş, Tunceli)’da hizmet kalitesine kurumsal kimlik kazandırmıştır.

Mart 2019, itibariyle bireylerin çalışma şartlarına ne kadar uyum sağlayabildiğini, dayanıklıklarını, ilgili işte ne kadar zaman geçirebildiğini çalıştığı saat müddetçe ne kadar verim verebildiğini kapsamlı olarak belirleyen bir araştırma yöntemi olan Psikoteknik ehliyetinin verilmesini aracılık edecek Bandırma merkezde yine ilk psikoteknik merkezi olan İZ-PSİKOTEKNİK Değerlendirme Merkezimiz Psikoloğumuz Tülay GÜNAÇAR önderliğinde hizmete başlamıştır.

Çözüm odaklı ve sürdürülebilirlik yolunda müşterilerimizin yol arkadaşı olarak rol alan İZ-GRUP (TMGDİZ DANIŞMANLIK İNŞ. PSİKOTEKNİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ); hizmet verdiği tüm alanlarda yaşanan riskleri minimize eden ve süregelen zorluklara güvenilir ve sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak çözüm önerileri sunmaktadır.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık