GÖZLEM ÇEVRE DANIŞMANLIK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Gözlem Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlık; Türkiye’de Sanayicilerin ve İşverenlerin işyerlerinden talep ettikleri konularda danışmanlık vermektedir. Firmamız ağırlıklı olarak İstanbul 3. Bölgede ( Beylikdüzü – Esenyurt – Hadımköy – Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de) ve Çorlu, Çerkezköy gibi Tekirdağ’a bağlı yerleşimlerde de üretim yapan endüstriyel tesislere hizmet vermektedir. Çalışma Alanımız Bursa, Kocaeli, Ankara, Kastamonu’ya doğru ilerlemiştir.
Yeni kanunlar ve yönetmelikler ışığından ihtiyaç duyulan Çevre ve İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) konularında eğitim, raporlama, planlama, kurumsal yönlendirme ve sürekli danışmanlık gibi hizmetler vermektedir. Sanayicilerin ve işyerlerinin, mevcut mevzuat doğrultusunda uyumlaştırılmasının yanı sıra mühendislik bakışı açısı ile müşterimize uygun ve uygulanabilir çözümler sunmaktayız.
Aynı zamanda mevzuat değişimlerini ve teknolojik yenilikler doğrultusunda siz müşterilerimizi yönlendirmekteyiz. Kaliteli, hızlı, güvenilir ve sürekli hizmetler sunmayı amaç haline getiren firmamız şirketimizin maddi ve manevi varlıklarımızı büyüterek, müşterilerine sunmuş olduğu etkin çözüm ortaklığı ile marklaşmayı hedeflemektedir. Beşikten mezara anlayışını kabul eden firmamız müşterilerimizle daimi, verimli ve yıllar süren danışmanlık anlayışını kendisine ilke edinmiştir. Çevre ve İSG alanından vermiş olduğu bütüncül hizmeti ile de müşterilerimizin ihtiyacı duyduğu konularda tek koldan hizmet vermektedir.
Başlıca çalışma Alanlarımız

Çevre Danışmanlık ve Çevre Yönetimi
Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı
İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmaları
Sürdürülebilirlik Raporlamaları
Yeşil Etiketleme

Güncellenecek

  • Danışmanlık