MOYAP İNŞAAT MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRİKETİ

MOYAP İNŞAAT, kurucusu İnşaat Yüksek Mühendisi Cem ÖZMEN’in inşaat sektörünün farklı alanlarındaki yaklaşık 20 yıllık deneyimi ve birikimini teknoloji ile birleştirerek ‘’Projelendirme, Danışmanlık ve İnşaat Uygulaması’’ alanlarında faaliyet göstermektedir.

Projelendirmenin başlangıç noktası olan etüt ve çevre analizinden inşaatın kesin kabul ile teslimine kadar tüm sürecin profesyonelce yönetilmesi gereğini prensip edinmiş olan MOYAP İNŞAAT, yapılanmasını ‘’ Gayrımenkul Değerleme ve Analiz, Kentsel Dönüşüm, Projelendirme, İnşaat Uygulaması, Restorasyon Uygulaması ve tüm süreç hakkında danışmanlık ’’şeklinde oluşturmuştur.

Baca gazı, atıksu ve proses arıtma projelerinin yapılması ile Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ve ÇED Ön Araştırma Raporlarının hazırlanması konularında Çevre Danışmanlık Mühendislik hizmetleri sunulması firmamızın faaliyet alanlarındandır.

Teknik kadromuz deneyimli Mimar Ahmet Serdar ARAL yönetiminde, tüm süreci müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sürdürecek şekilde yapılanmıştır.

Çatı firmamız MOYAP İNŞAAT olmak üzere A RESTORASYON, MODA TURİZM ile MODA YAPI ANALİZ ve LABORATUARCILIK grup firmalarımızı oluşturmaktadır. A RESTORASYON Mimari Proje tasarım ve üretimi konularında çalışmaktadır. MODA TURİZM, özellikle Tarihi Yarımada bölgesinde turizm yatırımları ile hizmet sektöründe yol alırken MODA YAPI ANALİZ ve LABORATUARCILIK firmamız binalarda deprem dayanım testleri konularında hizmet vermektedir.

MOYAP İNŞAAT ile bağlı firmaları, disiplin ve uzmanlığı ön planda tutarak kalite anlayışı içinde yapılanmıştır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık