NATURA ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Natura Çevre Mühendisliği ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak bilgi, birikim ve tecrübemize dayanarak, sektörün ve piyasanın gereksinimleri gereği 2021 yılında kurularak Çevre Danışmanlık sektöründe hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.

Her bir üretim faaliyeti, üretim esnasında doğası gereği çevre kirleticileri meydana getirir. Çevre danışmanlık hizmeti, genel olarak; doğal kaynakların daha verimli kullanılmasının yanında, meydana gelen kirleticilerin, çevrenin dengesini ve sağlığını bozmadan, mühendislik yöntemleriyle, kaynakta  önlenmesi veya azaltılmasını sağlayarak, çevreye olabilecek olumsuz etkilerinin en az düzeye indirecek şekilde yönetilmesi işidir.

“Çevre danışmanlık hizmetini” bir meslek olarak görmenin ötesinde; bizim ve gelecek kuşakların, sağlıklı, dengeli ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlayan bir hizmet olarak görmekteyiz.

İnsanların; huzur ve sağlık içinde yaşayabilmeleri için temiz bir doğaya ihtiyaç vardır. İnsanın en temel hakkı; temiz hava solumak, temiz su ve temiz bir çevrede yaşama hakkıdır. Anayasamızın 56. Maddesi ile de bu hak güvence altına alınmıştır.

T.C. Anayasamızın, 56. Maddesi; “Herkes sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir. Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek Devletin ve vatandaşların ödevidir. “ demektedir. Bu ilkeden hareketle; Natura Çevre Mühendisliği ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti olarak; Ülkemizde ve dünyada yaşanan çevre sorunlarının da farkında olarak, çevre değerlerine sahip çıkılması ve çevrenin korunması için hizmet vermektedir.

Uşak ilimizin stratejik konumu ve merkezi odaklı coğrafyası gereği tüm illere hizmet vermekteyiz.

ÇED Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri