SETALP MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2009 yılından beri  Arıtma Tesisleri, Çevre Danışmanlık Hizmetleri, ÇED Raporları, Kullanım Suyu tasfiye sistemleri alanlarında komple Çevre Mühendisliği hizmetleri sağlamaktadır.

Çevre ve Şehircilik bakanlığından Çevre Danışmanlığı ve Çed raporları hazırlama konularında yeterlik verilerek yetki belgelerini almıştır. 16 Kişilik kadrosu, 2 katlı ofisi, atık su ar-ge laboratuvarı ile sadece bulunduğumuz yörede değil, aynı zamanda ülkemiz çapında da bahsi geçen konularda da işler yapmaktadır.

Şirketimiz Atık su, Kullanım Suyu arıtma tesisleri ile Yenilenebilir Enerjiler  konusunda uzmanlaşmış olup, 8 Çevre Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 2 Jeoloji Mühendisi, 1 Maden Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi ile 2 Teknik personeli ve hizmet aldığı taşeronları ile bölgemizde teknik anlamda önde gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetki belgelerine sahip uzman Çevre Mühendisliği kuruluşudur. 

Şirketimiz; 

Deri, Tekstil, Gıda, Seramik, Geri Dönüşüm, Hayvancılık, Madencilik, Termal Turizm  ve çeşitli sektörlerdeki tesislerin çevre danışmanlığını yürütmektedir. İdari Binamız 2009 yılında kurulan SETALP Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.'nin kurucusu Erhan Şahin (Çevre Yüksek Mühendisi) 20 yıllık mühendislik tecrübesi ile sadece işletmelerin münferit arıtma tesisleri yanısıra Uşak Organize Sanayi Bölgesinin 12.000 m³/gün kapasitesine sahip merkezi arıtma tesisinin yapımında görev almış olup; şirketimiz halihazırda 25m³/gün'den başlayıp – 10.000 m³/gün'e kadar olan 11 adet ve toplamda 20.000 m3/gün atıksuyun arıtıldığı arıtma tesislerinin işletilmesinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına karşı sorumludur.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri