SRK DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK A.Ş.

SRK Danışmanlık demek, tarafsız ve uluslararası danışmanlık deneyimi demektir. SRK çoğunluğu yer ve su kaynakları endüstrilerinden olan müşterilerine odaklanmış tavsiyeler ve çözümler sağlar. SRK madencilik projeleri için arama-araştırma faaliyetlerinden başlayarak, fizibilite, maden planlaması, üretim ve maden kapatması da dahil olmak üzere geniş bir yelpazede danışmanlık hizmetleri vermektedir.
1974 yılında kurulan SRK günümüzde 6 kıtada yer alan 36 ofisindeki 900 ‘den fazla çalışanıyla uluslararası hizmet vermektedir.
SRK Grubu’nun tarafsızlığı, SRK’nın sadece bir danışman firması olmasından kaynaklanır. Ayrıca SRK çalışanlarından hiçbirisi SRK’nın iş yaptığı firmalarla bir ticari ilişki içerisinde değildir. Bu durum danışmanlarımızın önemli konularda müşterilerimize çelişkiye düşmeden ve objektif olarak destek vermelerini sağlar. Bu özellikle SRK’nın işlerinin büyük bir bölümünü oluşturan teknik değerlendirme (due diligence) ve fizibilite çalışmaları için önemlidir.
SRK Danışmanlık hizmet vermiş olduğu konulardaki bilim ve mühendisliğin her alanında önde gelen uzmanları çatısı altında bulundurur. SRK Danışmanlığın vermiş olduğu hizmetleri küresel bir tabana entegre etmiş olması, teknik değerlendirmeler (due diligence), fizibilite çalışmaları ve şirket içi gizli değerlendirmeler konusunda SRK’yı kendi alanında dünyanın lider firması yapmıştır.
SRK’nın 1500 müşterisi arasında çoğunlukla dünyanın büyük ve orta ölçekli metal ve endüstri mineral madencilik işletmeleri, arama-araştırma şirketleri, inşaat firmaları ve hükümet birimleri yer almaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri