SEKA ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK PROJE HARİTA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Şirketimiz 2017 yılında, Ulusal ve Uluslararası alanda Planlama ve Çevre Sektöründe Danışmanlık, Müşavirlik ve Proje Hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Hizmet kalitemizin aynı zamanda, ortak varlığımız olan çevre kalitemizin de göstergesi olacağı ilkesiyle, Çevre ve insan odaklı yaklaşım ve güçlü kurumsal yapımızla, hizmet vermeye başladık.

Azim, bilgi ve dürüstlüğümüzü birleştirerek, kısa sürede işverenlerin güven ve memnuniyetini kazandık. Sektörün önde gelen firmaları arasında yerimizi almak için çaba sarf etmekten yılmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ekonomik ve Sosyal Kalkınmasına önemli katkılar sağlayan çok sayıda büyük yatırımların, doğayı koruyarak çevre ile uyumlu faaliyet gösterebilmeleri için gerekli teknik ve idari çevresel proje ve raporlar SEKA ÇEVRE DANIŞMANLIK tarafından titizlikle hazırlanacaktır.

FİRMAMIZ;
• Hizmet verdiği işletmenin başvuru dosyasını, gerekli olan bilgi, belge ve raporları eksiksiz olarak hazırlamak/hazırlatmak ve başvuruyu yapmakla,
• Hazırlanan bilgi, belge ve raporları eksiksiz bir şekilde yerinde inceleme yaparak değerlendirilmesi ve dosya içeriğindeki tüm bilgi, belge ve raporların teknik içeriğinin ilgili mevzuata uygunluğunu ve doğruluğunu sağlamakla,
• Hizmet verdiğimiz işletmenin çalışmaları esnasında öğrendiğimiz ticari sır niteliğindeki bilgileri saklı tutmakla,
YÜKÜMLÜDÜR.

Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi

  • Danışmanlık