LİON ATIK DEĞERLENDİRME GERİ DÖNÜŞÜM OTOMOTİV GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI NAKLİYE İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Farklı iş kolları ve modellerini bünyesinde barındıran LION, atık yönetimi, su şartlandırma, atık su arıtma, jeotermal ve oil & gas sektörlerinin önemli ve hızlı büyüyen firmalarının başında gelir. Dünyanın farklı coğrafyalarında, daha iyi bir müşteri hizmeti sunma hedefi ile yola çıkan LION’nun çalışanlarını da bir araya getiren; girişimci ruh ve yeni ufuklar yaratma tutkusudur. Bu ruh ve tutku sayesinde LION, bütün paydaşlarına "sürdürülebilirlik" ilkesi ile üst seviye ürün ve servis hizmeti sunar. 

LION  olarak, yılların birikimi ve uluslararası deneyimi, her biri konusunda eğitimli ve uzman kadrosu, mevzuata uygun çalışma şekli, sanayi tesislerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve tehlikeli atıklar konusundaki uzmanlığı ile sanayicilerimizin hizmetindeyiz.

Firmamız, kendini yenileyerek, insan kaynaklarına yatırım yapıyor, gelecekte oluşabilecek ihtiyaçlara cevap verebilmek amacıyla yatırımlarına ara vermeden, sanayicilerimizin tehlikeli atık sorununa “nokta” koyacak çözümler üretiyor.

LION   olarak tehlikeli atık taşıma konusunda özel eğitim almış sürücülerimiz ve lisanslı özel araçlarımız ile Tehlikeli Atık Taşımacılığı hizmeti de vermekteyiz.

LION    çözüm ortağınız olarak, atık yönetim sistemlerinin kurulması konusunda da gerekli teknik desteği vermekteyiz.

LION   olarak, sanayi tesislerinde meydana gelen atıklar için çok geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Ara Depolama
  • Lisanslı Taşımacılık