SUMIKA POLYMER COMPOUNDS TURKEY PLASTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Japon Sumitomo Chemical grubunun bir parçası olan Sumika Polymer Compounds Europe , 40 yılı aşkın bir süredir termoplastik üretmektedir ve çok çeşitli termoplastik bileşikler ve poliolefin bazlı elastomerler sunmaktadır.

Yüksek kaliteli poliolefin termoplastik bileşikleri ve elastomerleri alanında lideriz . Çalışanlarımızın misyonu, iş ortaklarımızın sürdürülebilir performansına doğrudan katkıda bulunmaktır. Mevcut çevre ihtiyaçları ile ekonomik kalkınmalarını sürdürmelerine yardımcı oluyoruz.

Otomotiv, beyaz eşya ve özel uygulamalar için polipropilen (PP) bileşikleri uzmanı olarak, özellikle yüksek performans için tasarlanmış geniş bir ürün yelpazesiyle tanınırız. Aynı şekilde endüstriyel kullanım için dayanıklı plastik bileşikler tedarik ediyoruz. Yarının taleplerini karşılamak için sürekli olarak yeni teknolojiler geliştiriyoruz.

Amerika Birleşik Devletleri, Suudi Arabistan, Tayland, Çin, Japonya, Hindistan ve Türkiye'deki küresel Sumika şirketleri ağının bir üyesi olarak , dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize yerel tedarik ve destek sağlayan küresel bir ortak içindeyiz.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım