AYDOĞANLAR METAL GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Aydoğanlar Metal İstanbul Avcılar Yeşilkent mahallesinde 2,5 dönümlük arazi üzerinde geri dönüşüm tesisine sahip hurdacılık sektörünün en eski firmaları arasında yer almaktadır. Firma Aydın AYDOĞAN tarafından bundan 25 yıl önce kurulmuş olup bugün de faaliyetlerini aynı bölgede sürdürmektedir. Firmamız İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında yer alan tüm ilçelere hurdacılık hizmeti sağlamakla birlikte, Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa ve Çanakkale genelinde de geri dönüşüm faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hurdacı İstanbul firmaları arasında en yaygın müşteri ağına sahip bir firma olarak geri dönüşüme yüz  tutmuş, kullanım ömrünü tamamlamış olan her çeşit atık ürünü geri dönüşüme kazandırmakta, hem ülke ekonomisine hem de müşterilerimizin ekonomisine katkı sağlamaktayız. Aydoğanlar Metal ayrıca İstanbul genelinde kentsel dönüşümün hızlı bir şekilde artmasına bağlı olarak hurda karşılığı yıkım işlerini de teknolojik araç gereçleri, alanında deneyimli personelleri ve Donanımlı ekipmanlarıyla tüm güvenlik kurallarına uygun bir biçimde uygulamaktadır. Firmamız Kamu kurumları ve Özel sektör genelinde yüksek tonajlı hurda ihalelerini de sürdürmekte, geri dönüşüme her daim değer katmaktadır.

Alımını yoğun olarak sağladığımız hurda çeşitlerini belirtecek olursak, demir hurdası, sarı hurdası, bakır hurdası, krom hurdası, akü hurdası, paslanmaz hurdası, çinko hurdası, zamak hurdası, kurşun hurdası, PVC hurdası, zamak hurdası, maden hurdası, metal hurdası, karton hurdası, naylon hurdası yoğun alım sağladığımız hurda çeşitleri arasında yer almaktadır.

Hurdacı İstanbul sektöründe edindiğimiz bilgiler neticesinde müşterilerimize her zaman güven vermeyi kendimize ilke edindik. Tartım işlemlerimizi müşterilerimizin talep etmeleri durumunda onların istediği bölgelerde gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca hassas terazilerimizle müşterilerimizin adreslerinde gözleri önünde de tartım süreçlerimizi yürütmekteyiz.

Hurdacı İstanbul firması olarak her geçen gün göçün daha da arttığı bu kalabalık şehirde iş tempomuz oldukça yoğun geçmektedir. Adresinize en yakın hurdacı firması olarak günün 7/24 saati profesyonel hurdacılık hizmetimiz devam etmektedir. Ayrıca tüm müşterilerimize metal borsasına bağlı güncel hurda fiyatları üzerinden teklifimizi sunmaktayız.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma