PARS DEMİR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İşletmemiz düz ve nervürlü inşaat demirleri, firkete ve kangal demir gibi ürün çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Satış ve sevkiyat hizmetlerimizi müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda, ürün yelpazesini genişleterek sürdürmekteyiz.


Firmamız demir - çelik ürünleri pazarlamasında, toplam kalite yönetimi çerçevesinde, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak demir - çelik pazarında hizmet vermektedir.


Pars Dış Ticaret Demir Çelik Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi merkez ofisi İZMİR / Menderes' te yeni yerinde hizmet vermeye devam etmektedir.


Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri başta olmak üzere; Türkiye nin her bölgesine en uygun şartlarda malzeme temini yapan firmamız, TSE ve ISO belgeli üretici firmalarla çalışmaktadır. 


Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlerimizde hedefimiz, Ulusal kanunlara, etik değerlere bağlı kalarak, şirketimizin ve siz değerli müşterilerimizin gelişmesine ve iş sürekliliğine destek olmaktır.


Firmamız demir - çelik ürünleri satış ve sevkiyatında, fabrika teslim ve şantiye teslim fiyatları ile siz değerli müşterilerinin yanındadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma