EKONET TEKSTİL VE AMBALAJ SAN. TİC. A. Ş./ŞUBE

Ekonet Branda; 2004 yılında faaliyetlerine Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde çadır imalatıyla başlamış, deneyimi ve profesyonel çalışma prensipleri sayesinde günden güne büyüyerek kalite ve güvenin bir numaralı adresi haline gelmiştir.

Alanında her zaman lider ve önde olmayı hedef edinmiş Ekonet Branda’nın birinci amacı en son teknoloji makineleri ve deneyimli teknik kadrosuyla, kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan üretimini ve satış sonrası hizmet ağını daim kılarak ileriye götürmektir.

Kurulduğu günden beri deneyimli yönetim kadrosu, güçlü finansal kaynakları ve sağlam alt yapısıyla sektörde çığır açacak hizmetler sunmaya devam eden firmamız üretimden ziyade kalite satışı yaparak müşteri memnuniyeti ilkesine bağlı kalan faaliyetleriyle sektörde sıklıkla tercih edilmektedir. Sektörün gerekliliklerini tam donanımlı düzeyde yerine getirebilmek adına teknolojiyi sıkı bir şekilde takip ederek sektörel yenililikleri ve değişiklikleri hizmet alanına vakit kaybetmeden dahil eden Ekonet Branda, daima en iyisini amaçlayarak müşterilerini memnun etme noktasında onlara sınırsız imkanlar sunmaktadır.

Şu anda; PE Çadır Branda, PE Gölgeleme Filesi, PE Naylon Branda, PE Lamineli Üzüm Örtüsü alanlarında hizmet vermeye devam eden Ekonet Branda, ürün sunduğu müşterilerinin taleplerinin doğru tespit edilmesi ve etkili çalışma teknikleri sayesinde dünya teknolojisini yakalamıştır. Bu doğrultuda her zaman yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyerek çalışmalarını sürdürmeye devam eden şirketimizin en önemli referansı ürettiği ürünlerin kalitesidir.

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım