YÜKSEL BAŞ-YÜKSEL AMBALAJ

YÜKSEL AMBALAJ Ahşap palet ve ambalaj üretmekte olup, ihtiyacınız olabilecek özel imalat ürünler konusunda da siz müşterilerine yardımcı olmaktadır.

İkinci el palet ve ahşap malzemelerin geri dönüşümü konusunda da çalışmalar yürütmekte olup sizlerin kullanmadığınız eskimiş ürünlerinizi alarak hem atıkları değerlendirmiş olup hem de doğaya olan hassasiyetini göstermektedir.

1991 yılında Adapazarı Erenler mevkiinde kurulan YÜKSEL AMBALAJ, bugün üretime yine Erenler mevkiinde kurduğu 2 Fabrikası ile devam etmektedir.

Birinci nesil yönetim söz sahibi Yüksel Baş ile kurulan firma şu anda ikinci nesil yönetim söz sahibi Çağlar Baş  ile yoluna devam etmektedir.

Uzman mühendis kadrosu, stoğa verdiği önem ve geniş lojistik ağı ile YÜKSEL AMBALAJ'ın çalışmalarının temelinde “Mutlak Müşteri Memnuniyeti” felsefesi yatmaktadır.

–Müşteri memnuniyetini kalitenin temeli olarak görüp, teknolojik ilerlemeler doğrultusunda gelişmeyi ve bu gelişmenin sürekliliğini sağlamak,

–Müşteri tarafından hizmet ve kalite yönünden tercih edilir olmak ve müşteri sayısını arttırmak,

–Ürün ve hizmet kalitemizi etkileyen en önemli faktörlerden biri olan çalışanlarının, sürekli gelişimini sağlamak,

–İlerleyen teknolojinin ürün ve hizmetlerine yansımasını sağlamak,

–İşletmede uygulanan Kalite Yönetim Sisteminin sürekli iyileştirilmesini sağlayarak verilen standartlara uygun hizmet sunmak, temel hedefleri arasındadır.

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım