KOROZO AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş ./ KIRMA TESİSİ ŞUBESİ

KOROZO , esnek ambalaj sektöründe 49 yılı aşkın deneyime sahiptir ve dünya çapında yaklaşık 88 ülkeye esnek ambalaj ve film ürünleri ihraç ederek Türkiye'nin önde gelen endüstriyel güçlerinden biri haline gelmiştir.

Belçika ve Türkiye'nin endüstriyel merkezlerinden 11 fabrikada faaliyet göstermek, on yıllar boyunca devam eden genişleme, esnek ambalajımıza yönelik artan denizaşırı talebi karşılamak için İngiltere, Almanya, Fransa ve Rusya'daki satış ve dağıtım ofisleriyle küresel bir marka haline gelmemizi sağladı. – Üretim çıktımızın %86'sı Avrupa'ya ihraç edilmektedir.

Orta Doğu ve Avrupa'nın en büyük üretim tesislerine sahip, toplam 234.000 m 2 üretim alanına  ve 125.000 tonun üzerinde üretim kapasitesine sahip 11 fabrika ile esnek ambalaj için güvenilir, tek adresli bir mağazayız.

KOROZO, çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek için sürdürülebilir uygulamalara kendini adamıştır. Doğal kaynakları en verimli şekilde kullanmak, atıkları azaltmak, çevre yasa ve yönetmeliklerine uymak, geri dönüşüm ve yeniden kullanım faaliyetlerini desteklemektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım