SELİM KUŞ NİĞDELİLER HURDACILIK TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA AYIRMA

Aydın Bölgesinde Hurdacılık sektörünün lider firmalarından birisi olarak Niğdeliler Hurdacılık Metal sanayisi alanında hizmet vermektedir. Kurulduğu yıldan bu güne kadar müşteri memnuniyeti firmamızın önceliğidir. Tabiata, ve yaşadığımız çevreye zarar vermeyecek şekilde geri dönüşüm çalışmalarını farklı alanlarda sürdürmektedir. Ağırlıklı olarak metal üzerine çalışmakta olan firmamız plastik ve kompozit malzeme alanlarında da hizmet sunmaktadır.

Firmamız; hurda ve metal alımı, temini süreçlerinde araç, ekipman ve ekibimizle müşterilere en iyi fiyat ve en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Niğdeliler Hurda, metal atık sektöründe geniş müşteri kitlelerine hitap etmekle olup geri dönüşüm sektöründe bölgenin önde gelen sanayi firmalarına hizmet sunmaktadır. Niğdeliler Hurda Metal müşteri isteklerinin kaliteli bir şekilde ve zamanında karşılanması için firmalara KONTEYNER temini hizmetleri sunulmaktadır.

Firmamızın öncelikli hedefi sektöründe edindiği yeri uzun yıllar korumak, kendine ve çevresine sürekli fayda sağlayabilmektir

Bizimle çalışma ayrıcalığını yaşayan tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma