NİFER ORMAN ÜRÜNLERİ OTOMOTİV NAKLİYE İNŞAAT GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Kaliteli ürün ve hizmetlerimizin müşterilerimizi memnun etmesi en önde gelen prensibimizdir. Müşteri hizmetleri faaliyetlerimizi yönlendiren, daha iyi ürün ve hizmet vermemizi sağlayan önemli bir kaynaktır. Sürekli gelişme, ürünlerin hizmetlerimizin, endüstri ilişkilerimizin rekabet ve karlılığımızın anahtarıdır.

Dürüstlük ve sorumluluk bilinci, faaliyet alanımızda, iş ilişkilerinde, beşeri ilişkilerde hiçbir sınıf ev ayrımcılık gözetmeksizin kabul ettiğimiz temel prensiplerimizden biridir. Ürünlerimize bakışımız müşterilerimizin bakışı ile aynıdır.

Nifer Palet olarak ahşap, kasa palet imalatı üzerine yılların verdiği deneyimle kurulmuştur. Dünyadaki teknoloji devrimine ve globalleşen ticari yapılara uyum sağlayarak üretimin zaman ve kalite yönünden önemini ön planda tutan Nifer Palet yüksek teknoloji ile Türkiye’nin her tarafına aşan müşteri portföyü ile imalat ve sevkiyat sektörünün bütün dallarına hizmet verirken; malınızın imalinede, depolanmasında ve sevkiyatında en büyük desteğiniz olmaya devam edecektir.

Güncellenecek

  • Ambalaj Atığı Geri Kazanım