ARDÖKSAN DÖKÜM SAN. VE TİC. A.Ş.

Ardöksan 1975 yılında İstanbul Habiplerde kurulmuştur. Özellikle model üretimindeki tecrübesiyle sektörde fark yaratarak ülkenin birçok sanayi koluna her geçen gün daha fazla katkıda bulunan bir firma olmuştur. Firmamız halen devam ettirdiği yenilikçi ve liderlik vizyonu ile topluma ve kendisine sürekli değer katmayı hedefleyen stratejisini geçmişte olduğu gibi yarın da benimsemeye devam edecektir.    

Ardöksan, farklı sanayi kollarının dökümlerinde sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Üretimlerinin %80'inini yurtdışına ihraç etmekte olan Ardöksan uzman kadrosu ile müşteri isteklerine uygun olarak sürekli gelişim stratejisi ile mevcut yıllık 10.000 ton kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Firma bünyesinde model yapım atölyesi, ergitme ünitesi, maça hazırlama ünitesi, kalıplama ünitesi, işleme ünitesi bulunmakta ve yatırımlarına devam etmektedir.  Bunların dışında kalite güvence sistemi, günün teknolojosindeki laboratuvar imkanları ve temizleme üniteleri  mevcuttur. Faaliyet alanları ağırlıklı hidrolik sanayi, tarım makine sektörü, otomotiv sektörü, pompa sanayi, kompresör sanayi, demiryolu sektörü, enerji sektörü, savunma sanayi ve inşaat sanayi şeklindedir. Ayrıca  plastik model, epoksi, aluminyum,metal modeller ve maça sandıkları firma bünyesinde üretilmektedir.

Firmamız için büyük önem arz eden kalite güvence sistemiyle üretimin tüm aşamalarında "Kalite Temini" sağlanmaktadır. Kimyasal, metalografik, sertlik ve ölçü kontrolleri için komple laboratuvar teçhizatı, quick -lab, çatlak ve boşluk testi, kum testi ekipmanları, spektro analizi, çekme testi, endoskopi gibi ileri seviye kontrolleri yapılmaktadır. ISO 9001:2008 kalite sertifikasına sahiptir. TS 16949 ve ISO 14001 standartlarını almak için de gerekli çalışmalar başlatılmış olup, 2016 yılının başında bu sertifikaları da almak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Ayrıca günümüzün ve geleceğin en önemli etkenleri olarak gördüğümüz  iş güvenliği ve çevre konusu her zaman önceliklerimiz arasında olmaya devam edecektir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım