AKADYA GERİ KAZANIM ENDÜSTRİ MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2014 yılında kurulan firmamız makina kurulumunu tamamlamasıyla birlikte uşak-banaz karayolu üzerinde 2500 m2'si kapalı toplam 5500m2'lik bir alanda faaliyetlerine başlamıştır.Laminasyonlu alüminyum folyo içeren ambalaj atıklarının üzerindeki lak ,boya ve kaplaması alındıktan sonra geriye kalan alüminyum folyoyu öğüterek alüminyum toz ve alüminyum granül elde etmektedir.

Çevre bakanlığından alınan izin ve lisanslar kapsamında faaliyetlerini sürdüren firmamız( önce çevre! ) sloganını benimseyerek üretimlerini kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmektedir.

Genç ve dinamik ekibimizle teknolojisini sürekli ar-ge çalışmalarıyla geliştirerek yurt içi ve yurt dışı pazarlarına alüminyum toz ve alüminyum granül üretmekle birlikte yurt içi alüminyum folyolu ambalaj üretimi yapan tüm işletmelerin atıklarınıda geri kazanarak firmaların çözüm ortağı haline gelmiştir.

Mevcut kapasitemizde firmamız yıllık 450 ton üretim yaparken devam eden yatırımlarımızla 2017 ilk çeyreğinde kapasitemizi yıllık 1000 ton seviyelerine çıkararak yurtiçi ihtiyacının tamamını karşılamayı hedeflemektedir.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon