KALİTE BRONZ DÖKÜM SAN.İTHALAT VE İH RACAT LTD.ŞTİ.

Kalite Bronz Döküm  Sanayi 1974 yılında  kuruldu. Türkiye ‘de faaliyet  alanında ihtisaslaşmış olan Kalite Bronz bir çok değişik sanayi dallarında ülke çapında  çok geniş bir müşteri  ağına sahiptİr.

 

Bronz, bakır ve alüminyum döküm piyasasında Kaliteli Döküm denince akla ilk gelen firmaların başında  yer almanın verdiği sorumluluğu kendisine bir çalışma kültürü edinen Kalite Bronz ürettiği her döküm için garanti vermektedir.

 

Kalite Bronz’un özellikle bronz, burç ve yataklık  malzemede devamlı ve çok çeşitli bir stoğa sahip olması bu tür malzemelere acilen ihtiyacı olan firmalara zaman kazandırmakta  ve işlerini aksatmamalarına  yardımcı olmaktır.

Amerikan Savurma Döküm teknolojisine  sahip olan Kalite Bronz ‘un ürettiği  dökümler daha kaliteli ve daha uzun ömürlüdür.

Stoklarımızda her ölçüde malzeme bulabilirsiniz, dolu ve boş ölçüler.

Sipariş üzerine üretilen özel alaşımlı dökümlerde Türkiye piyasasında isim yapmış bir firma olarak ürettiği dökümlerin müşteriye kattığı değeri  kendisine  övünç kaynağı olarak saklayan Kalite Bronz aynı zamanda istediğini değil istenileni müşterisine zamanında teslim etmeyi garanti etmektir.

Redüktör dişlileri, makina sanayisine  yataklık burçlar ve özel alaşımlı dökümler, gemi sanayisine özel pervaneler, beyaz eşya  sanayine buzdolabı kalıpları ve diğer birçok sanayiye çok çeşitli dökümler  üreten Kalite Bronz aynı zamanda  yetenekli ve usta kadrosuyla  müşteriye devamlı en  iyi hizmeti vermeyi kendisine hedef  seçmiş bulunmaktadır.

Kalite Bronz’UN ürünlerini görmek,daha detaylı teknik bilgi almak veya özel projelerinizi bizimle tartışmak için lütfen bizi arayınız.

Sizinle karşılıklı görüşmekten mutluluk duyarız . 

Çevre İzin ve Lİsans

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım