KOPUZLAR EVA KAUÇUK ÜRÜNLERİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Kopuzlar Eva Kauçuk, başta yalıtım sektörü olmak üzere, birçok ana sektöre polimer ve kauçuk hammadde bazlı ürün ve yan hizmet sağlayan bir Kopuzlar Şirketler Grubu kuruluşudur.

Kopuzlar Grubu’nun sanayi ve endüstrideki geçmiş deneyimlerini de arkasına alarak 2016 yılında faaliyetlerine başlayan Kopuzlar Eva, geçmişinden gelen etik ve sürdürülebilir iş yapma anlayışı çerçevesinde yaptığı yatırımlarla müşterilerinin takdirini kazanarak kısa bir süre içinde sektöründe güvenilir, öncü bir marka olmayı başarmıştır.

Kopuzlar Eva Kauçuk, kalite ve müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusunda, teknolojik yatırımlarına devam ederek katma değer yaratan yenilikçi ürünler üretmeyi amaç edinmiştir. Kuruluş, ambalaj, ayakkabı, çanta, endüstri, spor, eğlence, otomotiv, inşaat yalıtım, izolasyon ve daha birçok amaca uygun geniş bir ürün gamına sahiptir.

Kopuzlar Şirketler Grubu’nun “En büyük tutkumuz: İnovasyon ve Gelişim” prensibi doğrultusunda yapmış olduğu AR-GE yatırımları ve faaliyetleri, şirketin vizyonunun temelini oluşturur. Şirket, üretkenliğini ve üretim kalitesini arttırmayı, hatta daha da önemlisi yenilikçi ürün ve hizmetler yaratmayı hedefleyerek, “değişimin öncüsü olmak” ilkesi doğrultusunda gelecekteki faaliyetlerini şekillendirmeye, tüm paydaşları için değer yaratmaya devam edecektir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım