SARIKILIÇ TEKSTİL SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

STSNONWOVENS Markası ile üretim yapan firmamız 1991 yılında faaliyete başladı, Faaliyet alanı ise sadece tekstil teleflerinin geri dönüşümüydü

1998 yılında yine kendi ürettiğimiz geri dönüşüm tekstil telefleri ile iğnelenmiş dokusuz yüzeylerin üretimine başlandı 1998-2007 yılları arasında tamamen üretimimiz mobilya ve ev tekstiline yönelik yapılmaktaydı 2007 yılında Organize sanayii bölgesindeki yeni binamıza taşındık  ve üretimimize 2.ve3 üncü iğneleme hattımızı ekledik.

2007 yılından iibaren üretimimizin büyük bir kısmını Geotekstil üretiminine dönüştürdük. Firmamız halen günlük 15 ton olmak üzere yılda ortalama 4500 ton tekstil telefini kendi makina parkuru ile işleyerek iğnelenmiş dokusuz yüzeyler üretimini sürdürmektedir.İki fabrikamızda 38000 m2 açık alanda kurulu 6500 m2 kapalı alanda faaliyetimiz devam etmektedir.

Biz tekstil teleflerinden pek çok ürün üretilen Uşak ta konu ile ilgili tüm avantajlarımızı kullanarak orijinal hammadde özeliklerine yakın kaliteli ve rekabetçi fiyatlarımızla müşterilerimiz için çok esnek bir üretim anlayışı içerisindeyiz. Tüm çalışanlarımız ile tekstil teleflerini doğaya atılmadan alıp tekrar yararlı bir ürün yapmanın sevinci ile geleceğe güvenle bakıyoruz.

 

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım