TUNÇ METAL DÖKÜM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Tunç Metal Döküm Sanayii 1974 yılında, Mustafa BIÇKI tarafından, demir dışı metallerin ( Bakır ve Alüminyum alaşımları ) üretimini yapmak üzere kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne sürekli teknoloji yatırımı yaparak makine ve tezgâh parkını yenilemiş ve küreselleşen dünyada kalite ve hizmet anlayışıyla hak ettiği yere gelmiştir.

Gelişen sanayinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için daha üstün özellikler sağlayan santrifüj döküm konusunda ciddi ilerlemeler kaydetmiş bu sahada iyi bir yer edinmiştir. Sıvı metal kapasitesini artırarak,1000 mm çap ve tek parça 1250 kg' a kadar santrifüj döküm yapacak seviyeye ulaşmıştır.

Son yıllarda dünyada gelişen şartlar daha kaliteli, hızlı ve uygun maliyetlerde malzeme imal etmeyi kaçınılmaz hale getirmiştir. Firmamız tüm bu şartları göz önünde bulundurarak kontini döküm tesisini devreye almış, maksimum stokla, geniş yelpazede ürünler imal edilerek sektörde ihtiyaç duyulan boşluğu doldurmuştur.

Firmamız, uluslararası standartlara uygun olarak,( DIN, SAE, ASTM, BS, JIS, UNI vs. ) analiz kontrollü, bakır alaşımlarını ( Kalay Bronz, Kızıl Bronz, Kurşunlu Bronz, Mangan Bronz ve Alüminyum Bronz ) ve alüminyum alaşımlarını, Savurma döküm, kontini döküm ve kum döküm metotları ile üretimlerini gerçekleştirmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon