ERKUNT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ

Erkunt , “sektörün teknik ve çevre standartlarını belirleyecek, sosyal sorumluluklarının bilincinde kurumsal yapısı ile tüm paydaşlarının tatminini sürekli sağlayacak” bir firma olarak belirlediği misyon doğrultusunda çevreye ve insan sağlığına önem veren, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimseyen,  sürekli gelişmeye açık;  ileri teknolojiyi kullanan, uluslararası standartlarda üretim yapan  müşteri odaklı bir şirkettir.

Tüm faaliyetlerini, “kalite“yi ön planda tutarak gerçekleştirme ilkesinden hareketle, sahip olduğu kalite yönetim sistemleri ile tüm paydaşlarını geliştirmeyi ve birlikte büyümeyi hedefleyerek çalışmalarını sürdürür.

“Dürüstlük ve güvenilirlik” Erkunt kurum kültürünün ayrılmaz parçasıdır. Erkunt;  çalışanları, müşterileri, hissedarları, devlet kurumları ve diğer iş ortakları ile ilişkilerini uzun süreli, kalıcı, karşılıklı güven ve dürüstlük esasına dayalı yürütür. Bu nedenle tedarikçi ile müşteri ilişkilerinde karşılıklı taahhütlerin zamanında yerine getirilmesini bekleyen ve bu konudaki görevlerini eksiksiz yerine getiren bir şirkettir.

“Sürdürülebilir büyüme”yi, sürekli gelişmeye açık olmakla sağlayan Erkunt, geçtiğimiz 10 yılda Türkiye’nin dolar bazında “en hızlı büyüyen 250 işletmesi” içinde yer almayı başarmıştır. Sadece yurtiçinde değil, yurtdışı pazarlarında da etkin olmak amacıyla çıkılan yolda bugün, üretiminin %80’lik kısmını dünya devi otomotiv firmalarına ihraç etmektedir.

Toplumsal sorumluluk anlayışının önemli bir parçası olarak gördüğü “çevreye duyarlılık” konusunda ortaya koyduğu bilimsel çalışmalar, çözüm projeleri ve uygulamalarla Erkunt, döküm sektörünün sözcüsü ve ilgili Devlet kurumlarının çözüm ortağıdır.

Erkunt’un stratejik plan ve hedefleri doğrultusunda insana verdiği önem, organizasyonun sürekli gelişimini sağlayacak yenilikçi insan kaynakları sistemlerini uygulayarak, insan kaynağının etkin yönetilmesi ve çalışan memnuniyetinin üst seviyede tutulması amaçlanarak gerçekleştirilmektedir.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak anlamak, kapsamlı bir şekilde değerlendirerek yanıtlamak ve sürekli müşteri odaklı yaşamak, Erkunt’un bugün döküm sektöründeki etkin konumunu açıklamaktadır. Bu yaklaşımı sonucu, müşterilerine değer katıp uzun süreli ilişkiler geliştiren Erkunt, 1953’ten beri müşterilerinin çözüm ortağı ve güvencesidir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon