BİSER İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ( MALATYA 1. OSB. ŞUBESİ )

Biser olarak biz, 1982 yılında İskender Büber adı ile kurulduk. 1982 yılından 1989 yılına kadar mühendislik ve taahhüt alanlarında çalıştık. 1989 yılında İskender Büber - Biser Ticaret olarak bünyemizde mühendislik ve taahhüt alanları ile birlikte yapı malzemeleri satışı ve müşavirlik alanlarında da faaliyetler gösterdik. Demirdöküm A.Ş. İzocam A.Ş. E.C.A - SEREL, Pilsa, Hakan Plastik gibi alanlarında ileri gelen seçkin firmaların bayiliklerini, satış ve pazarlama hizmetlerini kendi bünyemizdeki mağazalarımızda devam ettirmekteyiz.
Şirketimiz faaliyetlerimizin genişlemesi ve ilerleyen piyasa koşulları neticesinde 2002 yılından itibaren Biser İnşaat Tic. ve San. Ltd. Şti.Adı ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Biser inşaat olarak 2005 yılında kurucusu olduğu  Merkez Yapı İnşaat Enerji A.Ş.' nin %80 hissesine sahibiz.
Bugüne kadar 10.000'den fazla konut projesi, Stadyum, Sanayi Siteleri, Ticari Alanlar ve İş Merkezleri İnşaatlarını başarıyla bitirip bugüne kadar 1.700.000 m2'den fazla yapı alanına imza attık.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım