HES PLAST GRANÜL POLİMER TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2002 Yılında kurulan Hes Plastik, plastik mamul üretimi ve hammadde satışında, yurt içi ve yurt dışında saygın bir yere sahiptir.
Uzun yılların birikimi ile hammadde tedarikinde ülkenin saygın kuruluşları arasında yer alan Hes Plastik, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.
Şirketimiz İstanbul ve Plovdiv merkezli olup,  başta türkiye ve Bulgaristan olmak üzere Dünya‘nın her yerinde iş ve talebe karşılık verecek gerekli donanım ve kapasiteye sahiptir. Şirketimizin Çevre Bakanlığı’ ndan gerekli izin, lisans ve belgeleri bulunmaktadır.
Atık plastiklerin ithalatı ve işlenmesi için kurulmuş olan Hes plastik; profesyonel hizmet anlayışı ile birçok alanda faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının talep ve istekleri doğrultusunda plastik hammadde campound üretimi yapmaktadır. Bünyesinde mevcut olan geniş makine parkuru ile kaliteli, sağlıklı ve yüksek miktarlarda hammadde üretebilecek güce sahiptir.
Polimer alanında inovatif bir kuruluş olan Hes plastik , yüksek performanslı mühendislik plastikleri üretiminde yurtiçi ve yurtdışında ki müşterilerine olanaklar sunmaktadır. Başta Poliamid 6 ve Poliamid 6.6 olmak üzere ABS,PS,GPPS,PC,SAN, PPS,PBT, PET, PBT/PET, PC/ABS ,PBT/ASA ve PP kompaundları ve çapak formları ile müşterilerine özel çözümler sunmaktadır.
18 yılın üzerindeki tecrübesi ile otomotiv başta olmak üzere; elektrik, beyaz eşya, savunma, tarım ve sağlık gibi , hayatınıza dokunan tüm endüstrilerde, global olarak artan müşteri beklentilerini esas alarak inovatif, güvenilir, etkin, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler üretmektedir.
Şirketimiz 2018 yılından itibaren ihracat departmanını büyüterek, yerli ve uluslararası fuar organizasyonlarında yer almaya devam etmektedir. Satışının %40 lık kısmını ihracat yaparak, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım