ASLI MENSUCAT TEMİZLİK AKARYA.İNŞ NA K.SAN.TİC.LTD.ŞT

Şirket sürekli gelişen, inovasyona önem veren, geleceğe yönelik üretim planlayan bir firma olarak 1988 yılında Güney ünvanıyla Abdulkadir BABA önderliğinde faaliyete başlamış olup, bilfiil günümüze kadar babadan oğula faaliyetine devam ederek, nesillerce kendini geliştirmeyi hedeflemiştir.

1999 yılında oğulları Halil Fatih BABA ve Mustafa BABA yönetimi devralarak faalitine ASLI MENSUCAT GIDA TEM. AKARYAKIT İNŞ.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ ünvanıyla Adıyaman/Besni'de kurulan fabrikada Şitrahan Makine ve bünyesinde ki çalışanlarıyla akrilik elyaf üretiminde günümüze kadar devam etmiştir. Gaziantep şube ve showroom ofisi açarak satış alanlarını genişletmiştir.

Kendi bünyesinde genişleyerek ve faaliyetlerini çoğaltan firma 2016 yılında ikincisi olan ADAHA TARIM VE HAYV. TEKS.GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ ile tarım ürünleri alım satım ve ihracatta ilk adımını atmıştır.

Güneş enerjisi üretimi sektöründe de rol alma kararıyla 2017 yılında RABİ ENERJİ TARIM TURİZM HAYV. MADENCİLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ ve KASRİK ELEKTRİK DAĞITIM HARİTA İNŞAAT TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ firmalarıyla bünyesine yeni bir ilk kazandırarak geleceğe dair ivme kazanmıştır.

Sağlam temellerle büyümeye özen gösteren ASLI MENSUCAT firması, AB GLOBAL TEKSTİL SAN. TİC.LTD.ŞTİ İstanbul satış ofisiyle il dışında da başarısını kanıtlamak üzere 2018 yılından bu yana ortaklığını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra Gaziantep OSB'de bulunan NURŞAN TEKSTİL SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. fabrikasıyla 2020 yılında kurulmuş olan SOFT TEKSTİL İPLİK HALI İNŞAAT NAK.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.'nin akrilik iplik üretiminde yeni bir başlangıç daha yapmış oldu.

Alanını genişleterek ŞAH TARIM ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK ENERJİ MADENCİLİK SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ firmasıyla hayvancılık sektörüne girmiştir.

Son olarak 2021 yılında kurulan FLORA HUBUBAT TARIM ÜRÜNLERİ LİSANSLI DEPOCULUK A.Ş. ile vizyon ve misyonunun ne kadar açık ve geniş olduğunu kanıtlamıştır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım