AKÇEV GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AKÇEV GERİ DÖNÜŞÜM uzun yıllardan beridir Denizli ve çevre illerinde hurda sektöründe aktif faaliyet gösteren bir firmadır.İşletmemiz; atık kağıt,atık ambalaj,hurda demir, hurda bakır, hurda aliminyum,hurda sarı,hurda paslanmaz ve diğer hurda metallerin  alım ve satımını gerçekleştirmektedir. Mevcut en yeni teknolojileri kullanarak, entegre atık yönetimi felsefemiz ile birlikte atık geri kazanımı, ve ambalaj atıklarının ekonomiye tekrar kazandırılması için paydaşlarımız ile birlikte sanayicilerimize en uygun ve ekonomik çözümleri sunmaktayız.

AKÇEV GERİ DÖNÜŞÜM hurda, bina sökümü, fabrika sökümü, kazan sökümü, kağıt hurdası, tekstil atığı, ambalal atığı, hurda metallerin toplanması ve değerlendirilmesi alanlarında hizmet vermektedir. Fabrikaların ambalaj,kağıt ve metal atıklarının toplaması konusunda firmalara en doğru ve profosyonel çözümleri üretmektedir.

Çevremizin hepimize ait olduğu ilkesi ile doğamızı korumak, geri dönüşüm ve geri kazanım ile ekonomik büyümeye ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunarak, entegre atık yönetimi tecrübesi ile sektöründe öncü bir lider olmak.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım