EKSTRAMETAL DÖKÜM İZABE VE MAK.SAN.İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.

1987 yılında kurulan Ekstrametal, sfero ve gri döküm parça üretiminde, tasarımdan talaşlı imalata kadar bütün süreçlerde, müşterilerine yüksek kalitede çözüm sunan orta ölçekli bir dökümhanedir.

30 yılın üzerindeki tecrübesiyle, Ekstrametal üretiminin %90 ‘ını Avrupa Birliği Ülkelerine ihraç ederek tarım makineleri sanayi, inşaat sanayi, gemi yapım sanayi, genel makine sanayi, demiryolları sanayi, hidrolik sanayi gibi sanayi kollarının en önemli firmalarına hizmet vermektedir.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren iki yakın fabrikamızda toplam 16.000 ton/yıl döküm üretimiyle, en yeni teknolojilerin bulunduğu işleme fabrikamızda ise 9.000 ton/yıl üretimiyle hizmet vermektedir. Seri üretimin yanı sıra müşterilerinin az sayıdaki parça ihtiyaçlarına ve en üst düzeyde mühendislik gerektiren taleplerine yüksek kalitede, hızlı, esnek ve güvenilir cevap verebilecek toplamda 38.000 metrekare alana kurulu modern üretim tesislerine, makine parkına ve organizasyon yapısına sahiptir.

Müşteri odaklı üretim anlayışımız ve müşterileriyle olan güçlü diyaloğumuz, kalitemiz, rekabetçi yapımız, başarılı üretim planlamamız ve terminlere uyuma verdiğimiz önem, gibi özellikler Ekstrametal’e sektöründe haklı ve saygın bir konum kazandırmıştır. Sürekli büyüme hedefine sahip yatırım stratejisi, devamlı gelişim ve güçlenme hedefi Ekstrametal’i rakiplerinden öne çıkarmaktadır.

Kuruluşundan bu yana müşterilerine her zaman onların beklediklerinden daha yüksek değerde hizmet sunabilmenin gayreti içerisinde olan Ekstrametal, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Sertifikası (TÜV SÜD), ISO:14001:2015 Çevre Sertifikası, gemi endüstrisine yönelik DNV-GL, Lloyd’s Register, Bureau Veritas ve American Bureau of Shipping gemi parça onay sertifikaları ile Basınçlı Ekipman Yönergesi (PED) AD 2000’e göre TUV NORD’un verdiği malzeme üretenler için Kalite Yönetim Sertifikası ve CCS çalışabilir sertifikalarına sahiptir

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım