ÇORUM TEKNİK ÇELİK DÖKÜM MAKİNA İNŞA TAAH.SAN.VE TİC.

Çorum Teknik Çelik Döküm Makina San. Tic. LTD. ŞTİ. Çorum Organize Sanayi Bölgesinde 2007 yılında kurulmuş, halen 50.000 m2 açık alan üzerinde 20.000 m2 kapalı alanda iki dökümhane , bir makine (işleme) fabrikası ve bir kaynak konstrüksiyon fabrikasında faaliyet göstermektedir.

Teknik Çelik Döküm Makina sürekli yenilenme hedefi içerisinde devamlı yenilenen teknolojisi, ileri görüşlü yönetimi , tecrübeli ve dinamik kadrosu ile Türkiye’nin önde gelen çelik döküm ve makine imalat tesislerinden birisi olmuştur. Kuruluşundan beri ismi ile özdeşleşen Teknik ürünler üreterek üretiminin büyük bir kısmını yurtdışına ihraç etmeyi başarmıştır. Teknik Çelik Döküm Makina 20 tona kadar tek parça döküm ve 7,5 metreye kadar işlenmiş parçalar üretme kapasitesi ve 150 kişilik uzman kadrosu ile sektörün önde gelen kuruluşları içerisindedir.

Fırmamız ilkeleri doğrultusunda döküm, ısıl işlem ve mekanik işleme alanlarında 10 yılı aşkın süredir döküm sektöründe hizmet vermektedir. Malzeme ve mekanik işleme bilgi ve anlayışının araştırma ve geliştirme tecrübesi ile birleşmesi Teknik Çelik Döküm Makina’nın 2-D teknik resmi 3-D ürün dizayn geliştirebilen, nihai aşamada da seri üretim için yetldn bir firma yapmıştır. Teknik Çelik Döküm Makina Çimento, Denizcilik, Madencilik, Taş Kırma, Kimya, Inşaat, Enerji, Gıda, Demir-Çelik, Makine imalat ve Kağıt Sektöderinde kullanılmak üzere yüksek kalitede ve değişik çeşitlerde döküm parça imal eden seçkin bir üreticidir.

Teknik Çelik Döküm Makina belirtilen sektör için Karbonlu, Düşük ve Yüksek Alaşımlı, Yüksek Manganlı (Hadfield), Isıya Dirençli, Korozyona Dirençli (Paslanmaz), Darbeye Dirençli, Aşınmaya Dirençli Çelik Dökümler ve Yüksek Alaşımlı Beyaz Dökme Demider, Gri Dökme Demider, Küresel Grafili Dökme Demider alanlannda üretim yapmaktadır. Kusursuz üretim şartlannda üretilen bu malzemeler Dünya pazanna sunulmaktadır. Döküm Simülasyon ve CAD olanaktan düşük maliyetli prototiplerin oluşturulmasını ve müşteri ihtiyaçlarını yerine getirecek rekabetçi üretimin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon