SEMSAN POMPA MAK.SAN TİC LTD ŞTİ

SEMSAN Pompa 1984 yılında Türkiye'nin en önemli projelerinde kullanılmak üzere mekanik ekipman imalatı ve özel proses pompaları yapmak üzere faaliyetlerine başlamış olup, kurulduğu ilk yıldan itibaren sektöründe en çok aranan firma olmayı başarmıştır.

SEMSAN Pompa artan yurtiçi talepleri karşılamak ve Dünya standartlarında üretim yapmak için 2002 yılında Samsun Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 5000 m2 alanlı yeni fabrika binasına taşınmış ve 2x500 kg döküm kapasitesine sahip Inductotherm marka çift pota induksiyon ocağı ile kendi imal ettiği ürünlerin dökümünü kendi dökümhanesinde yapmaya başlamıştır. ayrıca sahip olduğu yüksek teknoloji kalıplama ve döküm ekipmanlarıyla ihtiyacınız olan çelik döküm, paslanmaz çelik döküm, sfero döküm imalatları yerine getirebilmektedir.

SEMSAN Pompa, tüm imalatlarını TSE belgeli olarak, tam zamanında ve kaliteden ödün vermeden yerine getirirken, TSE ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemini şirketindeki tüm proseslerde uygulamaktadır.

SEMSAN Pompa, 26 yıllık birikiminin üzerine her geçen gün yeni şeyler katmakta, yenilikçi bakış açısıyla Dünya'daki tüm sektörel yenilikleri takip ederek, gerek ürün çeşitliliğini gerekse üretimini sürekli geliştirmektedir.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım