ASİL YAKIT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

10 Yıla yakın süredir bölge ekonomisine değer katan ASİL TİCARET iş dünyasına ilk adımlarını, 2008 yılında kömür , kabuk, tutuşturucu ve odun ürünleriyle ve İTHAL KÖMÜR bölge bayiliğiyle başlamıştır. Bugün ASİL TİCARET katı yakıt alanlarının da bölgesinde öncü rol üstlenmektedir.

Esnek yönetim yapılarıyla değişimlere açık, kalite ve müşteri odaklı bir yönetim anlayışı benimseyen ASİL TİCARET şirketleri, bu anlayışı kurum kültürünün değişmez parçaları olan şeffaf iletişim ve etkin ekip çalışması ile başarılı bir biçimde sentezlemektedir.

2009 Yılında NEPEL markasıyla pelet yakıt üretim faaliyetleri ve ticari faaliyetlerinde ulusal başarıyı hedefleyen ASİL TİCARET, sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. ASİL TİCARET, ürün ve satış sonrası hizmetiyle faaliyet gösterdiği Trabzon , Gümüşhane , Rize ve Giresun’da, kurduğu ticari işbirlikleri sayesinde faaliyetlerini verimli bir şekilde yürütmektedir.

Her biri alanında donanımlı ve yetkin insan kaynağı, ASİL TİCARET’in bugüne kadar ki başarısında en önemli paya sahiptir. ASİL TİCARET, onlarca kişiye sağladığı doğrudan iş imkânıyla bölge istihdamını destekleyen bir konumundadır.

Güncellenecek

  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon